Se pogosto mučite z lupljenjem trdo kuhanih jajc? Uporabite preprost trik, s pomočjo katerega boste jajca olupili hitro in enostavno. Potrebujete le lonec z vodo.
SE MUČITE Z LUPLJENJEM TRDO KUHANIH JAJC? Za vas imamo hitro in enostavno rešitev
Trendi

Lupljenje trdo kuhanih jajc zna biti prava muka. S tem trikom boste delo opravili brez težav.
Jajca najprej skuhajte, nato pa jih dajte v hladno vodo, da se ohladijo. Potem jih premestite v lonec, v katerega ste nalili vodo sobne temperature. Razbijte lupino in olupite jajce pod vodo. Delo bo opravljeno v trenutku.
Komentiraj
Regional priporoča
Zadnje iz goriške
Več kronike
HUJE KOT V GROZLJIVKI: Alžirec odpeljal žensko k sebi in se spolno izživljal nad njo
N.J.
-
včeraj ob 14:06
Novo iz Slovenije
VELIK LAPSUS V DRŽAVNI UPRAVI: Razkriti podatki kmetov, rejcev in lastnikov živali
U.G.
-
danes ob 15:07
