Se pogosto mučite z lupljenjem trdo kuhanih jajc? Uporabite preprost trik, s pomočjo katerega boste jajca olupili hitro in enostavno. Potrebujete le lonec z vodo.
SE MUČITE Z LUPLJENJEM TRDO KUHANIH JAJC? Za vas imamo hitro in enostavno rešitev
Trendi
Lupljenje trdo kuhanih jajc zna biti prava muka. S tem trikom boste delo opravili brez težav.
Jajca najprej skuhajte, nato pa jih dajte v hladno vodo, da se ohladijo. Potem jih premestite v lonec, v katerega ste nalili vodo sobne temperature. Razbijte lupino in olupite jajce pod vodo. Delo bo opravljeno v trenutku.
Komentiraj
Regional priporoča
Več trendov
Zadnje iz goriške
Več kronike
'PO POLŽJE' JE PREBLAG IZRAZ: Gospa po primorski avtocesti s hitrostjo 30 km/h
N.J.
-
danes ob 12:59
V GRAČIŠČU SE JE PREVRNIL TRAKTOR: Stisnil je domačina, ki je podlegel poškodbam
N.J.
-
danes ob 12:50
Novo iz Slovenije
IŠČEJO GA: Na begu je že več kot leto dni, večinoma se zadržuje med Trstom in Koprom
A.S.
-
danes ob 13:27
"OPRAVITE V PLENICO": Bolniki na hodnikih urgence ležijo tudi dva ali celo tri dni
T.K.
-
danes ob 11:44
POZOR, TO JE ZADNJI DAN: Furs samo še danes sprejema ugovore na izračun dohodnine
N.J.
-
danes ob 08:20