Se pogosto mučite z lupljenjem trdo kuhanih jajc? Uporabite preprost trik, s pomočjo katerega boste jajca olupili hitro in enostavno. Potrebujete le lonec z vodo.
SE MUČITE Z LUPLJENJEM TRDO KUHANIH JAJC? Za vas imamo hitro in enostavno rešitev
Trendi
Lupljenje trdo kuhanih jajc zna biti prava muka. S tem trikom boste delo opravili brez težav.
Jajca najprej skuhajte, nato pa jih dajte v hladno vodo, da se ohladijo. Potem jih premestite v lonec, v katerega ste nalili vodo sobne temperature. Razbijte lupino in olupite jajce pod vodo. Delo bo opravljeno v trenutku.
Komentiraj
Regional priporoča
Več trendov
Zadnje iz goriške
Več kronike
NI ŠLO ZA LAŽEN PREPLAH: Res se je po ulicah sprehajal moški s puško v roki (FOTO)
N.J.
-
danes ob 11:00
Novo iz Slovenije
UTRINKI S PRIKAZNE VAJE STENSKEGA REŠEVANJA: Hkrati sta potekala dva pristopa (FOTO)
U.G.
-
danes ob 15:39
'REVOLUCIJA' V DENARNICAH: Vlada predlaga obvezno božičnico in višji prag za normirance
M.U.
-
danes ob 13:06
PRIMORSKA VAS POD PRITISKOM: Domačini siti razbitih steklenic in pobruhanih ulic
M.U.
-
včeraj ob 20:58